map installs / XP bug?

Answers to all your Interstate dilemmas!

Moderator: Wayek

Post Reply
User avatar
tex [FD]
Legend of Sorts
Posts: 452
Joined: Sun Oct 26, 2003 11:42 pm
Location: texas

map installs / XP bug?

Post by tex [FD] » Fri Jun 17, 2005 8:09 pm

hey guys, i got a weird problem. buzzkill was able to play on coaster a couple weeks back, now after 2 re-installs, his game wont "see" the custom maps. i went over there and tried myself. we tried hotwired and something else.

i beleive the unzip program was built into XP.

am I missing something?
i looked at the properties of the .ter and .rac files and their size appeared to be right.

suggestions plz...........

User avatar
Ace English
Angle Grinder Man
Posts: 278
Joined: Wed Oct 29, 2003 4:11 am
Location: Leeds, England

Post by Ace English » Mon Jun 20, 2005 3:17 am

Maybe compressed folders is confusing something.
R Tape Loading Error

User avatar
Posts: 133
Joined: Sat Oct 16, 2004 11:14 am
Location: Canada

Post by Fixx » Mon Jun 20, 2005 8:55 am

I had that exact problem. I was using a win98 install that was on my HD and it was working fine for a while then all of a sudden I couldn't play custom maps. After confirming the installation of them and still having no luck I ended up installing nitro through XP and everything worked fine after that. Then, just recently, I found a folder (in my root directory I think) that resembled the installation folders for maps and found the custom maps that I was trying to play in it. I moved these to the win98 installation and now they work fine on it again. I seems as though my problem may have been something stupid that I did but I thought I checked multiple times and reinstalled the maps over and over again. Doubt this'll help but I thought I should mention it anyway. Maybe try a search for those map files on the HD and see where they pop up.

War what is it good for......
Oil barons and arms dealers.
Not you or me that's for sure!

User avatar
Legend of Sorts
Posts: 1800
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Location: Somewhere in the Southwest


Post by Lightfoot » Mon Jun 20, 2005 3:31 pm

The game isn't properly registered...or has the same symptoms of it...

Regardless, copy all the custom 8-bit maps from MISS8 into ADDON and have him play in "Window" or "The Usual" and let us know from there.
If only you could see what I've seen...

Post Reply