Insert Disc 2

Answers to all your Interstate dilemmas!

Moderator: Wayek

Gunslinger TIG
Skag
Posts: 5
Joined: Wed Feb 22, 2006 7:39 am
Location: Auckland, New Zealand
Contact:

Insert Disc 2

Postby Gunslinger TIG » Thu Feb 22, 2007 7:29 pm

Ok, so I can run I'76 fine on my computer, I can host a lan game but I can't do anything single-player wise because when I try it asks me to insert disc 2. Disc 2 is in there. Any tips?

Thanks in advance.

Gunslinger TIG
Skag
Posts: 5
Joined: Wed Feb 22, 2006 7:39 am
Location: Auckland, New Zealand
Contact:

Postby Gunslinger TIG » Thu Feb 22, 2007 7:54 pm

False alarm. After trying a second copied cd that I had lying around I determined it was my DVD drive that was the problem, so I put the play disc in my other cd-only drive and it works fine. So now that that's cleared up, are you guys still playing online, and if so how do I join in?

User avatar
Lightfoot
Legend of Sorts
Posts: 1725
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Location: Somewhere in the Southwest
Contact:

...uh...

Postby Lightfoot » Thu Feb 22, 2007 9:11 pm

...there's a bunch of information on the main board but in a nutshell you either need to use CARS.GR or BZ911.COM...and the games on BZ don't show in the web window so you need to advertize.

Go to the main board.

This board is mostly dead.
-Lightfoot
If only you could see what I've seen...

DIVER
Vigilante
Posts: 108
Joined: Sat Jan 31, 2004 12:53 am
Location: Japan
Contact:

Postby DIVER » Fri Feb 23, 2007 8:56 am

(you soldved the prob but ...)
i76 reads CDs only from the youngest drive letter.

For example,

C: system
D: data
E: DAEMON virtual drive0
F: Optical drive1
G: Optical drive2

In this case, you have to change E (daemon) to H~ for real Disk (CD1/2).
If you have made i76cd2.iso you can use it only from E.


Return to “Tech Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest