Three games hosted tonight and only one was joinable...

Updates, current happenings and upcoming events.
Post Reply
User avatar
Lightfoot
Legend of Sorts
Posts: 1851
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Location: Somewhere in the Southwest
Contact:

Three games hosted tonight and only one was joinable...

Post by Lightfoot » Mon Dec 29, 2014 7:14 pm

OK, kids...

We need to figure out who was in "Capture Da Town" so someone other than myself can host joinable games.

Yes, they appear in the scopes and yes, they appear in game but they do not provide any game details or allow anyone to join the game.

This is the same problem TEX is experiencing so we're working on it...ish.

:shock:
-Lightfoot
If only you could see what I've seen...

t1000
Skag
Posts: 7
Joined: Mon Dec 29, 2014 1:05 am
Location: michagin

hello it was me that night hosting capture the town

Post by t1000 » Fri Jan 02, 2015 2:50 pm

yes I was hosting but still having the prob with no one being able to join my game but i'm so glad u could see it on the server scope and also was at least able to join one u hosted and a nother person hosted so I least know that i'm a step closer to were I ben trying to get too witch is playing again online also sorry I took so long to reply they just activated my account for here today also I posted under the help forums maybe u can help with that or direct some one that can thanks for your time..... :D

User avatar
Lightfoot
Legend of Sorts
Posts: 1851
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Location: Somewhere in the Southwest
Contact:

OK...

Post by Lightfoot » Fri Jan 02, 2015 3:38 pm

So, I'm not 100% sure if you were crashing out of the game or just joining and exiting *OR* if you got Nitro Patch III applied and got Nitro Pack stabilized.

Drop us a line and let us know so we can make sure you're included on the game invitations list or schedule some time to help you troubleshoot the game.

Thanks!
-Lightfoot
If only you could see what I've seen...

t1000
Skag
Posts: 7
Joined: Mon Dec 29, 2014 1:05 am
Location: michagin

ok will do

Post by t1000 » Fri Jan 02, 2015 4:26 pm

I was havin the dreaded spinning hud prob or what ever u call it were its spinning round the car then I crash out the game but found out the patch 3 fixes it by a nother player that night so i think I have that much fixed but when I used the separate dll folder from the patch3 to fix the I guess its for the router issues I tried to join the battlezone1 server it would just say im not connect to the internet even though im clearly on it lol but I took it bck out and used the one from patch2 dll folder I could get on the server and join games just don't think I can host still idk........ that's were im at so far

User avatar
Lightfoot
Legend of Sorts
Posts: 1851
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Location: Somewhere in the Southwest
Contact:

Post by Lightfoot » Fri Jan 02, 2015 5:35 pm

OK.

For Nitro Patch II to work correctly you need to overwrite all the files in your installation directory with the ones included in the ZIP.

Though, there is no guarantee that it will work.

As for the hosting problem, it seems that it's more common than we should be seeing unless you're on Windows 8 (which is essentially untested at this juncture) or you're using the same type modem as Tex.

Care to fill us in?
-Lightfoot
If only you could see what I've seen...

t1000
Skag
Posts: 7
Joined: Mon Dec 29, 2014 1:05 am
Location: michagin

Post by t1000 » Fri Jan 02, 2015 6:10 pm

im on a router its a netgear n600 wireless duel band router the outside box its attached to idk sorry that's the best I can give cause its my parents setup cause we live far nuff in contry its all we could get I honestly don't care if I can host just as long as I can least enter other hosted games :) and play thanks if I can get any info ill try my best otherwise its the best I can do for now ..... o and im on win xp pro my specs are dell latitude c400 with a pentIII 1200mhrz ,1.20gighrz,768 ram ddr2 with a intel 82830 graphics card hope any this helps but I seem to be running good just cant seem to host .
Last edited by t1000 on Fri Jan 02, 2015 6:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Lightfoot
Legend of Sorts
Posts: 1851
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Location: Somewhere in the Southwest
Contact:

OK!

Post by Lightfoot » Fri Jan 02, 2015 6:13 pm

There is a test game up right now so why don't you see if you're patched up and stable?

The easiest way to tell is to damage your car (by ramming into something) and if you don't crash, you're stable. If you drop we'll need to look at some other possibilities.

Let us know.
-Lightfoot
If only you could see what I've seen...

t1000
Skag
Posts: 7
Joined: Mon Dec 29, 2014 1:05 am
Location: michagin

Post by t1000 » Fri Jan 02, 2015 6:47 pm

I see the test game but it don't say by who its just say test by unknown and wont let me join it witch is weird being I was able to join your lightfoot so idk im ganna try some thing and try again.......

MagnuM
Skag
Posts: 7
Joined: Tue Dec 02, 2014 10:31 am

Post by MagnuM » Wed Jan 14, 2015 7:44 am

So I have nitro working on several machines but I cannot host a game that is joinable from another machine.

User avatar
sirapacz
Gun Crazy
Posts: 41
Joined: Mon Mar 01, 2004 12:44 pm
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Post by sirapacz » Fri Jan 16, 2015 4:57 pm

windows 8 IS tested - i am playing on win8 and win8.1
wit nitro from gog.com and with patch v3

and it just works.
sirapacz[WoF]

MagnuM
Skag
Posts: 7
Joined: Tue Dec 02, 2014 10:31 am

Post by MagnuM » Fri Jan 16, 2015 5:47 pm

Yeah I installed a GOG copy with nitro patch3 on windows 8.1 and everything is fine except I can't get info on hosted games or join them and the games I host can't be joined.There is not many people playing to test different things.If the problem is with my setup over here it isn't going to help testing with two pc's on the same network.

User avatar
tex [FD]
Legend of Sorts
Posts: 454
Joined: Sun Oct 26, 2003 11:42 pm
Location: texas
Contact:

.

Post by tex [FD] » Tue Jan 20, 2015 4:43 pm

we are on nitro on tuesday nights magnum. try then.
Hotsauce!!

MagnuM
Skag
Posts: 7
Joined: Tue Dec 02, 2014 10:31 am

Post by MagnuM » Wed Jan 21, 2015 2:09 pm

Yeah that was always my problem.I was going to sleep about the time the TNE was starting.Maybe someone could leave a game up after the event is over I could try it in the morning.

Is there any night anyone would be interested in scheduling some trouble shooting/combat ?I see "guests" on this board everyday.Fire up those games :!:

Post Reply